Yritys

Laura Kulin / FysioSavo
Laura Kulin / FysioSavo

Kuka FysioSavon takana on?

Hei! 

FysioSavon yrittäjänä toimii Laura Kulin. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti(AMK, 2016) ja koulutettu hieroja(2013). Syksyllä 2020 kouluttauduin lymfaterapeutiksi (LYKO) ja v.2022 purentaelimistön toimintahäiriöiden(TMD) fysioterapiaan. 

Muihin lisäkoulutuksiini ja osaamisalueisiini kuuluvat monipuolisesti mm. tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapia, MDT-terapia ja faskiamanipulaatio®Stecco.

Fysioterapeuttina työkokemusta on kertynyt yli 7 vuoden ajalta, hierontaa olen tehnyt 11v. ajan valmistuttuani Kuopion Hierojakoulusta vuonna 2013, joten monipuolista ja ammattitaitoista osaamista fysioterapian ja manuaalisten käsittelyiden osalta löytyy. 

Työssäni minulle tärkeintä on asiakkaan kohtaaminen yksilöllisesti ja  yhdessä asiakkaan kanssa löytää ja edistää asiakkaan työ- ja toimintakykyä asiakkaan omaan arkeen sopivilla keinoilla asiakkaan omat voimavarat huomioiden.

Positiivista asiakaspalautetta napakoista käsistäni olen saanut useampaan kertaan, joten käsittelyssäni lihaskireydet saavat varmasti kyytiä! Napakoista käsistä huolimatta, otan kuitenkin aina hoidon aikana asiakkaan omat yksilölliset tuntemukset käsittelyn voimakkuudesta huomioon.

Jokainen asiakas on yksilöllinen, joten niin kuuluu olla hoidonkin!

Jos jokin asia hoitojen valinnassa mietityttää Sinua, ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva yksilöllinen hoitopolku!


Lämpimästi tervetuloa FysioSavon vastaanotolle!


Ota yhteyttä